ABOUT

  Sinds jonge leeftijd ben ik gefascineerd geweest door dierengedrag - van de lokale Nature Club toen ik 10 jaar oud was, tot mijn professionele ervaring met dieren,heden.

   

  In 2007, werkte ik als vrijwilliger in één van de grootste hondenasielen van Spanje, waar 600 honden worden verzorgd. Het asiel was vooral gespecialiseerd in de rehabilitatie van misbruikte en verwaarloosde Greyhounds. (+Galgos)

   

  Later in 2008 werkte ik opnieuw als vrijwilliger, deze keer in een Wildlife Rescue park te Thailand, waar exotische verwaarloosde dieren gehuisvest waren. Verschillende dieren zoals olifanten en apen die gebruikt werden voor het toerisme, kregen hier een tweede kans.

   

  Een beetje later behaalde ik een Bachelor in Agro-Biotechnologie, optie Dierenzorg - met een grote affiniteit voor hondengedrag. Mijn thesis ging dan ook over de correlatie tussen hondengedrag en de onmiskenbare gevolgen van menselijke feedback.

  In 2012, ging ik voor 3 jaar naar Californië om mij uitsluitend te wijden aan de studie van hondengedrag, individueel en in groepen.

  Ik kwam in aanraking met verschillende hondentrainers die mij steeds bijstonden in mijn ervaringen, ik werkte dagelijks met verschillende 'packs' en ook met individuele gevallen voor meer specifieke gedragstraining bij eigenaars thuis.

   

  Socialisatie voor honden is essentieel -met mijn hondenuitlaatservice wil ik de hond vooral voldoende interactie laten maken met andere honden waarbij ze hun overbodige energie kwijt kunnen, en u een moe maar voldane hond terug krijgt.

  Meer specifieke gedragstraining kan ook, hierbij maak ik gebruik  van mijn ervaring met dieren en mijn opleiding om u een unieke en evenwichtige hondentraining aan te bieden- belangrijk is hier de communicatie tussen eigenaar en hond. Positieve versterkingen, die sneller resultaat geven, is de sleutel tot het creëren van een gezonde en duurzame relatie met uw dier.

  Academische Achtergrond

  B.S. in Agro-biotechnologie [Gent, België 2008]

  Optie Dierenzorg 

  [Thesis: De effecten van hondengedrag op menselijke feedback]

  Professionele Achtergrond

  HondenTraining [California, US]

  Wildlife Rescue  [Phetchaburi, Thailand]

  Dierenartsassistent [Antwerp, Belgium]

  Greyhound Rescue  [Spain]