- Tonya S.

We lieten onze scheidings-angstige spaniel, TRUFFY, bij Steven voor een week - Wow! Toen we terugkwamen was TRUFFY getransformeerd -zelfverzekerd, rustig, en gelukkig. Vrij verbazingwekkend, omdat de paar keer dat we hem bij andere mensen lieten vonden we hem terug als een nerveus wrak. Op één of andere manier zag hij er ook fitter uit. Magisch! Ik kreeg ook lange afstand therapie van Steven voor Truffy - toen we hem belde tijdens de week en ik ongerust was, kalmeerde hij me.

- Heather A.

Bedankt Steven, Bochy had weer een geweldige tijd dit weekend! Het strand was een perfecte plek om hem mee te nemen, hij houdt van het water ... en het graven van bodemloze putten:) Het was geweldig om te zien hoe enthousiast Bochy was om je weer te zien. Hij ging helemaal uit zijn dak zodra we jouw straat opdraaide ... Hij wist precies waar we waren, hoewel hij slechts een paar keer daar is geweest! Hij was zo opgewonden! We zullen je snel weer zien ....

- Marisa C.

Galileo heeft uiteindelijk 2 dagen met Steven doorgebracht. Wanneer we hem terug gingen afzetten op de tweede dag reageerde hij onmiddelijk, en stond op en gaf hem een knuffel! Ik wist wel dat hij Steven graag mocht, maar dit had ik zeker niet verwacht van Galileo! Ik beveel ten sterkste de diensten aan van Steven, en ik hoop dat u er gebruik van maakt!

- Sue M.

Steven is uitzonderlijk geweest, met onze 55 kg pitbull, Rigel. Steven heeft de angst voor voertuigen voor hem gecorigeerd, vooral wanneer we hem in de wagen moesten nemen. Hij heeft de 'kom wanneer ik je roep'-commando versterkt, zodoende dat Rigel nu gewoon los kan lopen en kan ravotten zonder leiband. Heel belangrijk voor ons is dat Steven, Rigel geleerd heeft om op een gecontroleerde manier naast mij te lopen aan de leiband, en dit voelt fantastich! Steven is geweldig, en Rigel die vindt Steven helemaal te gek!

Meer dan 15 jaar professionele ervaring met honden

Meer beoordelingen via Google:

Steven heeft onze hond Djiego meegenomen voor een dag op wandeling met een groep honden erbij. Hij ging heel goed en professioneel om met onze hond - het is duidelijk te zien dat hij het gewoon heel leuk vindt om met honden te werken en dat gaf mij een goed gevoel. Djiego kwam terug helemaal happy en moe! En dat was heel mooi om te zien. Verder reageert Steven snel op berichten en we gaan hem zeker in de toekomst nog gebruiken.

- James D

Steven is onze Cane corso Fiston al 2 keer komen halen. Communicatie met Steven verloopt steeds zeer vlot en hij komt alle afspraken na. Fiston werd met heel veel liefde opgevangen en kwam zalig moe terug thuis. Doorheen de dag werden we op de hoogte gehouden met leuke foto's en video's. Steven is een zeer bekwaam persoon met een hart voor dieren!

- An d

Zowel baasje als hond zijn super tevreden over Steven. Onze 10-jarige cocker had zich duidelijk kostelijk vermaakt tijdens zijn dagje uit. Steven is een heel zorgzame oppasser met kennis van zaken. We kunnen hem warm aanbevelen!

- Enosj Z

Dog Walking

Fien, 2019-09-18

De communicatie was vlot en duidelijk. We kregen een relaxte blije hond terug. Dankjewel Steven!