'Every Hound Deserves To Be One Happy Hound...'

....Geef je hond de beweging die hij verdient met behulp van mijn hondenuitlaatservice. Omgeving Antwerpen e. o.

ABOUT US

Sinds jonge leeftijd ben ik gefascineerd geweest door dierengedrag - van de lokale Nature Club toen ik 10 jaar oud was, tot mijn professionele ervaring met dieren,heden.

 

In 2007, werkte ik als vrijwilliger in één van de grootste hondenasielen van Spanje, waar 600 honden worden verzorgd. Het asiel was vooral gespecialiseerd in de rehabilitatie van misbruikte en verwaarloosde Greyhounds. (+Galgos)

Later in 2008 werkte ik opnieuw als vrijwilliger, deze keer in een Wildlife Rescue park te Thailand, waar exotische verwaarloosde dieren gehuisvest waren. Verschillende dieren zoals olifanten en apen die gebruikt werden voor het toerisme, kregen hier een tweede kans.

OUR SERVICES

One Happy hound prijs uitlaatdag

€35 een hele dag-drop in

Gedragstraining

Vrijblijvende bespreking van het probleemgedrag

 Voorstelling aanpak

Tarief :€ 50/hr 

- Tonya S.

We lieten onze scheidings-angstige spaniel, TRUFFY, bij Steven voor een week - Wow! Toen we terugkwamen was TRUFFY getransformeerd -zelfverzekerd, rustig, en gelukkig. Vrij verbazingwekkend, omdat de paar keer dat we hem bij andere mensen lieten vonden we hem terug als een nerveus wrak. Op één of andere manier zag hij er ook fitter uit. Magisch! Ik kreeg ook lange afstand therapie van Steven voor Truffy - toen we hem belde tijdens de week en ik ongerust was, kalmeerde hij me.

- Heather A.

Bedankt Steven, Bochy had weer een geweldige tijd dit weekend! Het strand was een perfecte plek om hem mee te nemen, hij houdt van het water ... en het graven van bodemloze putten:) Het was geweldig om te zien hoe enthousiast Bochy was om je weer te zien. Hij ging helemaal uit zijn dak zodra we jouw straat opdraaide ... Hij wist precies waar we waren, hoewel hij slechts een paar keer daar is geweest! Hij was zo opgewonden! We zullen je snel weer zien ....

- Marisa C.

Galileo heeft uiteindelijk 2 dagen met Steven doorgebracht. Wanneer we hem terug gingen afzetten op de tweede dag reageerde hij onmiddelijk, en stond op en gaf hem een knuffel! Ik wist wel dat hij Steven graag mocht, maar dit had ik zeker niet verwacht van Galileo! Ik beveel ten sterkste de diensten aan van Steven, en ik hoop dat u er gebruik van maakt!

1/1

GET IN TOUCH

We'd love to hear from you